Skip links

Полуремаркета LeciTrailer

Испанската фирма LeciTrailer е един от водещите производители на ремаркета и полуремаркета в Европа с пазарен дял над 30 %. Основните приоритети на фирмата са свързани с непрекъснато подобряване качеството на предлаганите продукти и услуги, грижа за клиента и увеличаване на производствения капацитет.

Вижте и каталога на фирма LeciTrailer

В качеството си на официален дилър на марката, Агри-М започна съвместно сглобяване на полуремаркета с испанския производител.

Също така се занимаваме с продажби и следпродажбено обслужване.
Наши специалисти са преминали курс на обучение в завода на LeciTrailer в Испания, осигурено е и инструментално оборудване, необходимо за осъществяване на тази дейност.

Очаква се партньорството между LeciTrailer и Агри-М да допринесе за увеличаването на продажбите на марката в България благодарение на новосъздадените възможности за предлагане на висококачествените испански ремаркета на по-ниска цена.

Продуктовата гама, предлагана от Агри-М включва полуремаркета Multipunto, полуремаркета с тристранна щора, полуремаркета Mega и хладилни полуремаркета. Това не изключва и доставка на други продукти от производствената гама на фирма LeciTrailer.

Направете запитване

Полуремаркета LeciTrailer

Полуремаркета LeciTrailer

Агри-М

Scania център – Пловдив

Сервиз Ford Trucks – Пловдив

Сервиз за автомобили Iveco – Пловдив