Finance and Insurance

Финансиране и застраховане

Отделът за финансови услуги на Scania е вашият доверен партньор, който предоставя гъвкави финансови и застрахователни решения, приспособени така, че да ви осигуряват предвидими разходи и лесно управляеми рискове през целия жизнен цикъл на вашето превозно средство. Scania може да е световна компания, но ние оперираме локално, за да гарантираме, че вашето решение съответства на вашата бизнес среда.

ЛЕСНО УПРАВЛЯЕМИ РИСКОВЕ

Ние ще работим, както работите вие. Ние ще оптимизираме разходите за финансиране, управлението на паричните потоци и данъците чрез създаването на най-добрия финансов план за вашия бизнес. А когато някое от вашите превозни средства не е в движение, застраховката, която ви предлагаме, ще превърне престоя в експлоатационно време.

ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ

Професионално съчетавайки услугите, които предлагаме за вас, ние ще оптимизираме разходите ви за гориво и администрация. Вие ще се радвате на пълната подкрепа на нашия екип от специалисти, които могат да осигурят координиране на управлението на исковете – и спокойствието от нашето високо ниво на обслужване и кратко време за реакция.

ЕКСПЛОАТАЦИОННО ВРЕМЕ

В основата на застрахователното ни предложение е експлоатационното време. Става дума за връщане на превозните средства на пътя възможно най-скоро след инцидент и услуги за предотвратяване на загуби. Всичко това укрепва бизнеса и приходите ви.

РАСТЕЖ СЪС СПОКОЙСТВИЕ

Отделът за финансови услуги на Scania е посветен на изграждането на вашия бизнес и грижата за вашата работа. Вие познавате най-добре вашия бизнес и нашите експерти ще ви помогнат с персонализирани финансови и застрахователни продукти, които да отговарят на вашите оперативни нужди и цели.

ФИНАНСИРАНЕ

Независимо дали финансирате разширяване, подновяване на автопарка си или търсите персонализирано финансиране, нашият екип от професионалисти познава по-добре финансовата страна на транспортния бизнес от всяка банка.

ЗАСТРАХОВАНЕ

Ние ще гарантираме, че вашата застраховка отразява нуждите ви. Нашият отдел за поддръжка при искове и „Помощ от Scania“ ще върнат превозното ви средство на пътя по-бързо, грижейки се за експлоатационното ви време – и вашето спокойствие.

„Добавената стойност на отдела за финансови услуги на Scania идва от близостта, съчетана с гъвкавост и реакция. Това е истинска добавена стойност.“

Ерик Русо
Собственик на Rousseau Transport