Блог

Блог

LeciTrailer дава 10 години гаранция срещу корозия на ремаркетата

LeciTrailer дава 10 години гаранция срещу корозия на ремаркетата

19.4.2019 г. 12:41:38
Всички шасита на полуремаркетата LeciTrailer вече се предлагат с 10-годишна гаранция срещу корозия, благодарение на новата технология, въведена от компанията. Антикорозионното покритие позволява шасито да се тонира в цвят по избор на купувача и гарантира дълъг живот на полуремаркето и съответно – по-висока цена на пазара втора ръка.

LeciTrailer инвестира 14 милиона евро в изграждането на най-голямата в Европа технологична линия за антикорозионна обработка на шасита. Тя включва вани за потапяне с общ капацитет 210 000 литра и е разположена в промишлено хале с площ от 10 000 кв. м.

Технологията на боядисване, наречена KTL, включва пълно потапяне на шаситата в електролитна среда и нанасяне на електронно покритие чрез катодна електрофореза с нанотехнологично преобразуване. Тази прецизна технология от последно поколение осигурява покривен слой KTL с дебелина 50 микрона, равномерно нанесен върху цялата повърхност на шасито. Нанотехнологичното преобразуване осигурява напълно равномерно покритие, което достига до всяко ъгълче на рамата, осигурявайки максимална корозионна защита.

Ръководителите на LeciTrailer подчертават, че това е „най-добрата защита за шаси на пазара” и същевременно технологията е много по-щадяща околната среда, отколкото останалите методи на боядисване.

Линията разполага с 10 вани, в които могат да се потапят части с размери до 14 х 2,6 х 2,8 метра и максимално тегло от 5 тона. Времето за обработка, протичащо от първата до последната вана, е 30 минути. На всеки 15 минути излиза по едно шаси с готово антикорозионно покритие.

Готовият продукт притежава очевидни естетически предимства. За разлика от поцинкованите шасита, чието покритие е само в един цвят и което се уврежда с времето, катодната електрофореза позволява рамата да се боядисва в цвят по поръчка, а покритието има 10-годишна гаранция срещу надупчване.
Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Scania L-серия вече със 7-литровия двигател.
Решението е подходящо за дистрибуция, сметосъбиране и строителство в натоварени градски райони.
Хибридният модел Scania L 320 получи наградата „Устойчив камион на годината“
В Италия хибридният камион Scania L 320 бе отличен с наградата „Устойчив камион на годината“ в категория дистрибуция. Това е четвъртата поредна победа на Скания и потвърждава нейното лидерство в прехода към устойчив транспорт.
Scania Road Show 2019 – Take CO2NTROL
На 5-ти ноември в базата на Агри М, Голямоконарско шосе, 4-ти километър се проведе заключителния етап на роуд шоуто на Скания „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“.
Сервизна кампания
Сервизна кампания
23.10.2019 г. 9:01:33
Промоционални цени на компоненти за система AdBlue