Блог

Блог

12 камиона Scania популяризират забележителности от България

12 камиона Scania популяризират забележителности от България

26.11.2018 г. 15:26:00
Собственик на транспортна фирма с 12 влекача Scania в автопарка си, поде интересна инициатива – да превърне товарните композиции в подвижни билбордове, които да популяризират забележителности от България по пътищата из Европа.

Владислав Ангелов e собственик и президент на фирмата DESY Sp. z o.o., която е базирана във Варшава и има две подразделения в България. Той е решил да използва камионите си за реклама на страната като туристическа дестинация.

Вратите и брезентовите щори на полуремаркетата Wielton са изцяло покрити с висококачествени фотоизображения на природни и архитектурни забележителности като Белоградчишките скали, Седемте рилски езера, Стария град на Пловдив и др.

Внушителните влекачи Scania, от серията R, придават още по-авторитетно излъчване на брандираните товарни композиции. Фотографиите се допълват от официалните лого и мото на българския туризъм. Фирмата поема разходите по брандирането на камионите, а Министерството на туризма помага инициативата да се осъществи, съобщи БНР.

„Ние сме го видели тука, в Полша - правят промоции по подобен начин на тяхното Министерство на икономиката... Както знаете, ние имаме доста силен автомобилен парк, който пътува из цяла Европа и нашите потенциални туристи са обикновено от Европа, затова е хубаво да се използва един вид бизнес, който може съвсем естествено да помага на други и по този начин да популяризираме и България като туристическа дестинация с природни и исторически паметници, с места, които са малко известни на широката публика в Европа...“, разказа Владислав Ангелов пред радиото.

Снимки: БНРСервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Scania L-серия вече със 7-литровия двигател.
Решението е подходящо за дистрибуция, сметосъбиране и строителство в натоварени градски райони.
Хибридният модел Scania L 320 получи наградата „Устойчив камион на годината“
В Италия хибридният камион Scania L 320 бе отличен с наградата „Устойчив камион на годината“ в категория дистрибуция. Това е четвъртата поредна победа на Скания и потвърждава нейното лидерство в прехода към устойчив транспорт.
Scania Road Show 2019 – Take CO2NTROL
На 5-ти ноември в базата на Агри М, Голямоконарско шосе, 4-ти километър се проведе заключителния етап на роуд шоуто на Скания „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“.
Сервизна кампания
Сервизна кампания
23.10.2019 г. 9:01:33
Промоционални цени на компоненти за система AdBlue