Новини

Новини

Представяне на пикапите ISUZU на Международното изложение АГРА 2010

Представяне на пикапите ISUZU на Международното изложение АГРА 2010

22.2.2010 г. 7:49:00
Пикапите ISUZU с високите си технически характеристики и изключителна пригодност за работа в отраслите на селското стопанство предизвикаха интереса на посетителите и участниците в най-успешния аграрен форум в Югоизточна Европа - Международната изложба АГРА, състояла се от 23.02-27.02.2010 в Пловдив. Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов преряза лентата на земеделското изложение с думите, че земеделието ще продължи да бъде като „локомотив” за българската икономика и отново изтъкна, че вече има и осигурен финансов ресурс за това със стартирането на Програмата за развитие на селските райони. Всички оперативни програми, по които България е бенефициент, са на стойност около 13 млрд. лева, а само Програмата за развитие на селските райони е с ресурс над 6 млрд. лева.

От нас ще се иска да усвояваме прозрачно този ресурс и да успеем да създадем достоен начин на живот на земеделските производители у нас, каза министърът на земеделието Мирослав Найденов.

В разговор с министъра, управителят, г-н Портев, на фирма АГРИ-М ООД, която е единственият оторизиран дилър на марката ISUZU за българския пазар, подчерта високата проходимост, товароносимост и икономичност на японските пикапи и изрази мнение, че въпреки кризата, те ще се превърнат в неотменна част от техническото оборудване на нашите селскостопански производители и предприемачи.
Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Съпруг и съпруга - един срещу друг в състезанието на Scania
Съпрузите Алберто Фонтанари и Ева Дел Марко се класираха за финалите на състезанието за шофьори на Скания в Италия, като Ева става единствената жена в страната, достигнала до решаващите етапи.
Българските шофьори могат да се състезават за чисто нова Scania
Всеки български шофьор на камион може да се включи в тазгодишното издание на надпреварата Scania Driver Competitions
Нов сервизен център на Ford Trucks отвори врати в Пловдив
На 19 април 2018 г. в Пловдив бе открит нов сервизен център на бранда Ford Trucks, чийто представител за региона е фирма „Агри-М“ ООД.
Агри-М взе участие в Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Агри-М взе участие в организирания от Техническия университет в Пловдив Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Възобновената сервизна база на Агри-М на бул."Васил-Априлов"166
НА 01.03.2017г. ОТВОРИ ВРАТИ ВЪЗОБНОВЕНАТА НИ СЕРВИЗНА БАЗА НА БУЛ.„ ВАСИЛ АПРИЛОВ“ 166 В ГР. ПЛОВДИВ.
Доставка на 4 броя самосвали Scania за фирма Ростер ООД
АГРИ-М достави 4 броя самосвали SCANIA G 410 CB8x4EHZ на фирма Ростер ООД.
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX на Боровец
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX се проведе на Боровец от 25.09 – 27.09.2015 г.
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
7.5.2015 г. 11:14:10
ISUZU възнамерява да достави на европейския пазар ограничен брой от специалната версия на модела D-MAX, 4х4 двойна кабина, "LIMITED EDITION".
Агри-М взе участие в 24-то издание на АГРА 2015
Агри-М взе участие в 24-то издание на Международната селскостопанска изложба АГРА 2015, която се проведе от 4 до 8 март 2015 г. в Пловдив.