Новини

Новини

Два нови хладилни камиона SCANIA бяха доставени на фирма Градус 1 ООД

Два нови хладилни камиона SCANIA бяха доставени на фирма Градус 1 ООД

15.2.2011 г. 7:41:00
Днес служители на фирма Градус 1 ООД получиха ключовете на два нови хладилни камиона SCANIA модел G440 от представителството на SCANIA за Южен централен регион на България, фирма Агри М ООД. За реализиране на днешната сделка допринесе успешното партньорство между Градус 1 и Агри М. Това е втора сделка за хладилни камиони SCANIA, осъществена между двете фирми, след като в края на 2009 г. фирма Градус 1 ООД закупи още два хладилни камиона от Агри М. Това е показател за удовлетвореността на клиента от високото качество и надеждността на автомобилите с марка SCANIA. 

Фирма Градус 1 ООД е най-големия производител на пилешко месо и разфасовки в страната. Закупените камиони са оборудвани с двигатели 440 к.с., покриващи високите изисквания EURO 5 с рециркулация на отработените газове. Снабдени са с най-ново поколение стандартен Opticruise – система за автоматично превключване на предавките. Кабината е спална, модел G оборудвана с едно легло и с всичко необходимо за комфортното пътуване. Хладилните надстройки са изработени от представителите на фирма Lamberet в гр. София. За лесното разтоварване на стоки се грижат сгъваеми падащи бордове.
Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Съпруг и съпруга - един срещу друг в състезанието на Scania
Съпрузите Алберто Фонтанари и Ева Дел Марко се класираха за финалите на състезанието за шофьори на Скания в Италия, като Ева става единствената жена в страната, достигнала до решаващите етапи.
Българските шофьори могат да се състезават за чисто нова Scania
Всеки български шофьор на камион може да се включи в тазгодишното издание на надпреварата Scania Driver Competitions
Нов сервизен център на Ford Trucks отвори врати в Пловдив
На 19 април 2018 г. в Пловдив бе открит нов сервизен център на бранда Ford Trucks, чийто представител за региона е фирма „Агри-М“ ООД.
Агри-М взе участие в Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Агри-М взе участие в организирания от Техническия университет в Пловдив Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Възобновената сервизна база на Агри-М на бул."Васил-Априлов"166
НА 01.03.2017г. ОТВОРИ ВРАТИ ВЪЗОБНОВЕНАТА НИ СЕРВИЗНА БАЗА НА БУЛ.„ ВАСИЛ АПРИЛОВ“ 166 В ГР. ПЛОВДИВ.
Доставка на 4 броя самосвали Scania за фирма Ростер ООД
АГРИ-М достави 4 броя самосвали SCANIA G 410 CB8x4EHZ на фирма Ростер ООД.
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX на Боровец
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX се проведе на Боровец от 25.09 – 27.09.2015 г.
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
7.5.2015 г. 11:14:10
ISUZU възнамерява да достави на европейския пазар ограничен брой от специалната версия на модела D-MAX, 4х4 двойна кабина, "LIMITED EDITION".
Агри-М взе участие в 24-то издание на АГРА 2015
Агри-М взе участие в 24-то издание на Международната селскостопанска изложба АГРА 2015, която се проведе от 4 до 8 март 2015 г. в Пловдив.