Новини

Новини

Агри-М достави 25 самосвала на AES

Агри-М достави 25 самосвала на AES

5.5.2010 г. 7:44:00
В края на миналия месец, Агри-М достави на AES Марица Изток 1 двадесет и пет четириосни самосвала SCANIA P380, оборудвани с 25-кубикови високообемни кошове Cantoni. Сделката е част от мащабен проект, който включва и отделни доставки на специализирана техника за товаро-разтоварна дейност и транспортиране на отделения материал от изгарянето на лигнитни въглища. 

Сделката е резултат от спечелен търг за условията, на който дори възложителя не отрече, че са тежки.
При предаването на ключовете на новите автомобили, управителят на Агри-М г-н Портев заяви, че за Агри-М е било голямо предизвикателство максимално точно да отговори на техническите изисквания на AES Марица Изток 1, но благодарение професионализма на колегите от Scania България и гъвкавостта на италианския ни партньор Cantoni , сме успяли да удовлетворим всичките им изисквания. 

Г-н Портев благодари за подкрепата, оказана от Scania България и лично от г-н Петър Дончев, както и на г-н Андреа Кантони за изключително точното изпълнение на заданието, поставено към самосвалните настройки. 

Участниците определиха сделката като пример за почтеност, коректност и лоялност и пожелаха по-често да има такива примери в бизнеса у нас.

Г-н Портев заяви, че сделката не приключва, а тепърва започва с предаването на самосвалите на клиента, като подчерта важността на следпродажбеното обслужване.
Г-н Светослав Николов, управител на AES, бе доволен, че участниците оценяват търга като честен и достоен и изрази надежда, че и в бъдеще сътрудничеството между AES и Агри-М ще продължи да бъде успешно.
Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Съпруг и съпруга - един срещу друг в състезанието на Scania
Съпрузите Алберто Фонтанари и Ева Дел Марко се класираха за финалите на състезанието за шофьори на Скания в Италия, като Ева става единствената жена в страната, достигнала до решаващите етапи.
Българските шофьори могат да се състезават за чисто нова Scania
Всеки български шофьор на камион може да се включи в тазгодишното издание на надпреварата Scania Driver Competitions
Нов сервизен център на Ford Trucks отвори врати в Пловдив
На 19 април 2018 г. в Пловдив бе открит нов сервизен център на бранда Ford Trucks, чийто представител за региона е фирма „Агри-М“ ООД.
Агри-М взе участие в Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Агри-М взе участие в организирания от Техническия университет в Пловдив Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Възобновената сервизна база на Агри-М на бул."Васил-Априлов"166
НА 01.03.2017г. ОТВОРИ ВРАТИ ВЪЗОБНОВЕНАТА НИ СЕРВИЗНА БАЗА НА БУЛ.„ ВАСИЛ АПРИЛОВ“ 166 В ГР. ПЛОВДИВ.
Доставка на 4 броя самосвали Scania за фирма Ростер ООД
АГРИ-М достави 4 броя самосвали SCANIA G 410 CB8x4EHZ на фирма Ростер ООД.
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX на Боровец
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX се проведе на Боровец от 25.09 – 27.09.2015 г.
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
7.5.2015 г. 11:14:10
ISUZU възнамерява да достави на европейския пазар ограничен брой от специалната версия на модела D-MAX, 4х4 двойна кабина, "LIMITED EDITION".
Агри-М взе участие в 24-то издание на АГРА 2015
Агри-М взе участие в 24-то издание на Международната селскостопанска изложба АГРА 2015, която се проведе от 4 до 8 март 2015 г. в Пловдив.