Обучение на водачи

Обучение на водачи

Предлагаме обучение, дългосрочно усъвършенстване на уменията и инструменти от световна класа за нашите водачи на Scania. Както опитните, така и новите водачи, се възползват от безопасна и ергономична среда за шофиране, докато усъвършенстваните техники за шофиране пестят гориво и опазват околната среда.


ВАЖНО Е ПОСТОЯНСТВОТО

Пестете гориво, време, спирачки и гуми, като шофирате с постоянна скорост.

ДАННИТЕ СА В ОСНОВАТА

Събираме данни, докато шофирате, и ви предлагаме полезни идеи, които помагат на вашия бизнес.

СПЕСТЯВАНЕ НА ГОРИВО И ОПАЗВАНЕ НА ПЛАНЕТАТА

Оптимизираното шофиране пести с лекота 10% гориво, както и тонове емисии на въглероден диоксид.ГОРДОСТ ПРИ ВСЯКО ПЪТУВАНЕ

Както опитните ветерани зад волана, така и начинаещите, получават основни умения по време на обучението за водачи от Scania. Обучените водачи повишават ефективността и се наслаждават на ползи за здравето, намален риск от пътни произшествия, по-малко стрес и повече професионална гордост.

ПОСТОЯННО РАЗВИТИЕ

Новите навици за шофиране са толкова трудни за усвояване, колкото старите е трудно да се променят. Ето защо ние предлагаме индивидуално дългосрочно усъвършенстване на уменията на водачите след обучението, за да затвърдим ползите за вашия бизнес от така трудно придобитите умения по време на обучението.

ЗАЕДНО ПО ВРЕМЕ НА ПЪТ

Свързаните превозни средства на Scania събират ценни данни за ефективността на шофиране, за да ви помогнат да поддържате отлични умения за шофиране, така че да увеличите горивната ефективност, да се съсредоточите върху безопасността и да намалите емисиите на въглероден диоксид.

ОБУЧЕНИЕ ЗА ВОДАЧИ

Професионалните водачи научават техники за безопасно шофиране, което незабавно повишава горивната ефективност с до 10 %, намалява емисиите на въглероден диоксид, прави шофирането по-безопасно и намалява риска за бизнеса.

ДЪЛГОСРОЧНО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА УМЕНИЯТА НА ВОДАЧИТЕ

Нашето уникално индивидуално дългосрочно усъвършенстване на уменията на водачите проправя пътя към отлични навици за шофиране. Новоусвоените техники помагат на водачите на Scania за намаляване на износването, стреса и разхода на гориво и същевременно допринасят за увеличаване на безопасността на пътя.

ИНСТРУМЕНТИ ЗА ВОДАЧИ

Подкрепата за водачи на Scania осигурява ценни данни относно ефективността и безопасността по време на пътуванията, което укрепва експертните техники на шофиране, придобити по време на обучението и индивидуалното дългосрочно усъвършенстване на уменията.