Управление на автопарка

Управление на автопарка

Данните, събирани от камионите на Scania, дават ценно разбиране за стиловете на шофиране, производителността и икономичността. Това ниво на проследяване и диагностика може да осигури значителни ползи, като увеличено експлоатационно време, подобряване на безопасността и намалени оперативни разходи.


ПРЕВКЛЮЧВАНЕ НА ПРЕДАВКИТЕ

Правилното и ефективно превключване на скоростите е изключително важно за икономията на гориво, безопасността и работните характеристики – то може да подобри стила на шофиране, да намали рисковете и разходите.

СПИРАНЕ

Като следим кога водачите натискат спирачките, можем да им помогнем да си изградят навици, които подобряват безопасността, намаляват износването на частите за смяна и повишават производителността.

КОНТРОЛ НА СКОРОСТТА

Поддържането на постоянна скорост може съществено да подобри икономията на гориво и да намали разходите за техническо обслужване. Интелигентното събиране на данни от Scania го прави бързо и лесно.ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО

Трябва само леко да се коригират навиците на опитен водач, за да се реализират икономии до 10%. Телеметричните системи на Scania позволяват на водачите точно това.

ПЛАНИРАНЕ НАПРЕД

Когато се следят емисиите на CO2 и разходът на гориво, евентуалните проблеми се предвиждат отрано и се вземат необходимите мерки за неочаквани ремонти или обслужване.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ВСЕКИ КАМИОН

Като се сравняват огромните множества от параметри на шофирането и работни характеристики при различните автопаркове, става лесно да се види и къде има скрити резерви.

ПАКЕТИ

Мониторингов отчет

Научете с един поглед, кога е необходимо действие за подобряване на работата на водачите и превозните средства.

Контрол

Проследяване автопарка от всеки компютър чрез портала за управление на автопарка.

Достъп до данни

Интегриране на данни на Скания с телематика от други производители.

НЕ ПРЕКЪСВАЙТЕ ВРЪЗКАТА

„Свързаните услуги активно допринасят за работа за без престой и по-ниски оперативни разходи. За нас би било немислимо да ги пренебрегнем“.

МИХАЕЛ ЕГЕР
EMIL EGGER AG, ШВЕЙЦАРИЯ

В ТЕЧЕНИЕ И В ДВИЖЕНИЕ

Използвайте нашето приложение*, за да се възползвате от същите функции, които се използват в портала за управлението на автопарка. Откривайте промените, преди да се превърнат в проблеми, и използвайте услугата за съобщения на Scania, за да се свързвате с водачите и да не губите контрол – изпробвайте демонстрацията още сега.

Устройства с Android

Намерете нашето приложение за телефони с Android в Google Play.


Изтегляне на приложението

Устройства с IOS

Намерете приложението за iOS в магазина за приложения.


Изтегляне на приложението


* Scania се стреми към активна политика за развитие и усъвършенстване на продуктите. По тази причина фирмата си запазва правото да променя спецификациите без предизвестие. Освен това, поради националните или европейските законови изисквания, някои продукти и услуги може да не се предлагат на всички пазари. За повече информация се обърнете към вашия представител.