За нас

Продаваме и обслужваме камиони от 1990 г.

В Агри-М продаваме, обслужваме и ремонтираме камиони и ремаркета от 1990 г. Разполагаме с две сервизни бази в Пловдив, оригинално оборудване и диагностична апаратура за различни марки камиони. Нашите инженери и механици са висококвалифицирани и регулярно се обучават относно техническите новости при нашите партньори – производители.

Агри-М е официален дилър на Scania и официален представител на няколко производители на ремаркета и полуремаркета: STAS (самосвални, т.нар. „тип гондола“), LeciTrailer (за контейнери, хладилни и с тристранна щора) и Magyar (цистерни). Нашите сервизи са оторизирани за гаранционно и извънгаранционно обслужване на Scania, Iveco, Ford Trucks, Schmitz Cargobull, LeciTrailer, STAS, Magyar, Wielton, Koegel и Meiller.

Предлагаме камиони и ремаркета, нови и втора ръка, лизинг, застраховки, договори за обслужване и обратно изкупуване, прегледи, тахографи, обучение на водачи, наблюдение на работата на камионите 24/7 и др. - с други думи всичко необходимо за да управлявате ефективно своя автопарк.