Blog

Blog

По едно засадено дърво за всяко продадено превозно средство

По едно засадено дърво за всяко продадено превозно средство

10/11/2019 9:33:09 AM
От 2013 г. Scania Ibérica засажда по едно дърво за всяко превозно средство, продадено в Испания и Португалия. „Гората на Скания”, близо до испанската столица, сега има повече от 20 000 дървета / бор, дъб, кипарис и бадеми /.

„Целта на Scania е да ръководи прехода към устойчив транспорт. Проектът „Гората на Скания” осъществява този ангажимент към нашите клиенти и обществото “, казва Даниел Гонсалес Торес, мениджър маркетинг и комуникации в Scania Ibérica.

Всеки клиент получава сертификат, потвърждаващ приноса му към този проект. Досега са абсорбирани, повече от 23 000 тона въглерод чрез проекта за засаждане на дървета.

Тази инициатива е продължена до 2023 г. Дотогава в „Гората на Скания” ще има близо 45 000 дървета.
Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Scania L-серия вече със 7-литровия двигател.
Решението е подходящо за дистрибуция, сметосъбиране и строителство в натоварени градски райони.
Хибридният модел Scania L 320 получи наградата „Устойчив камион на годината“
В Италия хибридният камион Scania L 320 бе отличен с наградата „Устойчив камион на годината“ в категория дистрибуция. Това е четвъртата поредна победа на Скания и потвърждава нейното лидерство в прехода към устойчив транспорт.
Scania Road Show 2019 – Take CO2NTROL
На 5-ти ноември в базата на Агри М, Голямоконарско шосе, 4-ти километър се проведе заключителния етап на роуд шоуто на Скания „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“.
Сервизна кампания
Сервизна кампания
10/23/2019 9:01:33 AM
Промоционални цени на компоненти за система AdBlue