Новини

Новини

Truck Show КАМИОНИ 2013

Truck Show КАМИОНИ 2013

3.6.2013 г. 17:19:00

На 30 и 31 май , Агри-М взе участие в Truck Show КАМИОНИ 2013, което се провежда за трета поредна година на летище Лесново.  Организира се от Българска Транспортна Преса и списание КАМИОНИ.  Тазгодишното шоу беше посетено от 2200 души. Участваха повече от 50 изложители, а над 60 бяха показаните превозни  средства - камиони, ремаркета, автобуси, пикапи.

Агри-М взе участие в шоуто със самосвално полуремарке STAS, бордово полуремарке Fliegl, пикап ISUZU D-MAX и охладител за кабина Bycool R-evolution. По време на шоуто посетителите, проявили интерес, имаха възможност за тестване на пикапа на самолетната писта, а за демонстриране качествата на полуремаркетата се използваха влекачи Scania. И през двата дни, на щанда на Агри-М се провеждаха срещи и разговори с партньори и настоящи и потенциални клиенти на фирмата. Посетителите получаваха брошури и подробна техническа информация относно предлаганите продукти от нашите търговци.

Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Съпруг и съпруга - един срещу друг в състезанието на Scania
Съпрузите Алберто Фонтанари и Ева Дел Марко се класираха за финалите на състезанието за шофьори на Скания в Италия, като Ева става единствената жена в страната, достигнала до решаващите етапи.
Българските шофьори могат да се състезават за чисто нова Scania
Всеки български шофьор на камион може да се включи в тазгодишното издание на надпреварата Scania Driver Competitions
Нов сервизен център на Ford Trucks отвори врати в Пловдив
На 19 април 2018 г. в Пловдив бе открит нов сервизен център на бранда Ford Trucks, чийто представител за региона е фирма „Агри-М“ ООД.
Агри-М взе участие в Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Агри-М взе участие в организирания от Техническия университет в Пловдив Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Възобновената сервизна база на Агри-М на бул."Васил-Априлов"166
НА 01.03.2017г. ОТВОРИ ВРАТИ ВЪЗОБНОВЕНАТА НИ СЕРВИЗНА БАЗА НА БУЛ.„ ВАСИЛ АПРИЛОВ“ 166 В ГР. ПЛОВДИВ.
Доставка на 4 броя самосвали Scania за фирма Ростер ООД
АГРИ-М достави 4 броя самосвали SCANIA G 410 CB8x4EHZ на фирма Ростер ООД.
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX на Боровец
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX се проведе на Боровец от 25.09 – 27.09.2015 г.
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
7.5.2015 г. 11:14:10
ISUZU възнамерява да достави на европейския пазар ограничен брой от специалната версия на модела D-MAX, 4х4 двойна кабина, "LIMITED EDITION".
Агри-М взе участие в 24-то издание на АГРА 2015
Агри-М взе участие в 24-то издание на Международната селскостопанска изложба АГРА 2015, която се проведе от 4 до 8 март 2015 г. в Пловдив.