Новини

Новини

Представяне на новия пикап ISUZU D-MAX

Представяне на новия пикап ISUZU D-MAX

12.10.2012 г. 3:49:00
На 11.10.2012 г. се състоя официалното представяне на новия пикап ISUZU D-MAX пред настоящи и потенциални клиенти на фирма Агри-М.

Събитието започна с кратка приветстваща реч на управителя на Агри-М, г-н Борислав Портев, който подчерта, че всички марки, които фирмата представлява като SCANIA, ISUZU, STAS, MAGYAR, FLIEGL и др. са лидери в своя клас по отношение на качеството и надеждността.

Гостите бяха посрещнати също и от г-н Янис Зампелис /търговски и маркетинг мениджър на Исузу/ и г-н Сотирис Канелакис /регионален мениджър на Исузу/.

По време на последвалата презентация, която се състоя в две части, гостите бяха подробно информирани за новостите и предимствата на новия пикап ISUZU D-MAX.

ISUZU D-MAX EURO 5 е пикап от ново поколение, отличаващ се с напълно нов дизайн и подобрени характеристики. Той е разработен на базата на три основни показателя /безопасност, икономия на гориво и грижа за околната среда/.

Предлагат се варианти с единична кабина /4х2 и 4х4/, удължена кабина /4х2 и 4х4/ и двойна кабина / 4х4/. Според нивото на оборудване има три възможности: стандартно ниво и 2 нива на луксозно оборудване / LS1 и LS2/.

ISUZU D-MAX е с напълно нов двигател (2,5 литра, Common rail, Turbo Intercooler с директно впръскване, Евро 5, с мощност 163 к.с. и увеличен въртящ момент 400 Nm ). Разходът на гориво е намален до 7,3 л/ 100 км.

Предлагат се два типа скоростна кутия: 6-степенна механична и 5-степенна автоматична. Първата скорост се използва за много бавно движение при голям товар или стръмен наклон.

По отношение на екстериора, новият D-MAX е по-голям (отвън и отвътре), с по-добри показатели, с подобрена аеродинамика, за по-добра икономия на гориво и намален шум в кабината.

Новият интериор е създаден така, че да подобрява комфорта, ергономичността и практичността на автомобила. Кабината е по-дълга и по-широка. Увеличено е пространството за пътуващите отзад. Информационният панел е с нов дизайн. Осигурени са много багажни отделения на разположение на пътуващите. Воланът на автомобила също е обновен.

Постигната е висока степен на активна и пасивна безопасност (6 въздушни възглавници; ABS &Brake Assist; електронна стабилизираща система ESC с Traction Control; нова, по-здрава кабина за безопасност).

Всички гости получиха CD, брошура с техническите параметри на новия D-MAX и подарък от ISUZU.

Събитието завърши с коктейл, по време на който гостите имаха възможност да изразят своите впечатления и коментари.
Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Съпруг и съпруга - един срещу друг в състезанието на Scania
Съпрузите Алберто Фонтанари и Ева Дел Марко се класираха за финалите на състезанието за шофьори на Скания в Италия, като Ева става единствената жена в страната, достигнала до решаващите етапи.
Българските шофьори могат да се състезават за чисто нова Scania
Всеки български шофьор на камион може да се включи в тазгодишното издание на надпреварата Scania Driver Competitions
Нов сервизен център на Ford Trucks отвори врати в Пловдив
На 19 април 2018 г. в Пловдив бе открит нов сервизен център на бранда Ford Trucks, чийто представител за региона е фирма „Агри-М“ ООД.
Агри-М взе участие в Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Агри-М взе участие в организирания от Техническия университет в Пловдив Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Възобновената сервизна база на Агри-М на бул."Васил-Априлов"166
НА 01.03.2017г. ОТВОРИ ВРАТИ ВЪЗОБНОВЕНАТА НИ СЕРВИЗНА БАЗА НА БУЛ.„ ВАСИЛ АПРИЛОВ“ 166 В ГР. ПЛОВДИВ.
Доставка на 4 броя самосвали Scania за фирма Ростер ООД
АГРИ-М достави 4 броя самосвали SCANIA G 410 CB8x4EHZ на фирма Ростер ООД.
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX на Боровец
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX се проведе на Боровец от 25.09 – 27.09.2015 г.
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
7.5.2015 г. 11:14:10
ISUZU възнамерява да достави на европейския пазар ограничен брой от специалната версия на модела D-MAX, 4х4 двойна кабина, "LIMITED EDITION".
Агри-М взе участие в 24-то издание на АГРА 2015
Агри-М взе участие в 24-то издание на Международната селскостопанска изложба АГРА 2015, която се проведе от 4 до 8 март 2015 г. в Пловдив.