Новини

Новини

Представяне на новата Scania Streamline с двигател Евро 6 и новите полуремаркета LeciTrailer

Представяне на новата Scania Streamline с двигател Евро 6 и новите полуремаркета LeciTrailer

30.9.2013 г. 14:27:00

   На 27.09.2013 г. се състоя официалното представяне на новата SCANIA STREAMLINE с двигател ЕВРО 6 и новите полуремаркета LECITRAILER.

  Събитието събра в сервизната база на Агри-М настоящи и потенциални клиенти и фенове на марката Scania. Те бяха приветствани от управителя на Агри-М,  г-н Борислав Портев, а също и от г-жа Линда Багерова, търговски директор на Скания България, която представи накратко новите модели и подчерта важността на навременните и гъвкави решения, предоставени от Scania. Кратка реч произнесе и г-н Карлос Мартинес Алкалде, представител на испанската фирма LeciTrailer, която е един от водещите производители в Европа на ремаркета и полуремаркета. По време на събитието най-новите технологии бяха съчетани с изкуството, защото пет внушителни картини на пловдивския художник Мишо Лалов бяха изложени върху страничните щори на новите полуремаркета LeciTrailer.

   Събитието на 27 септември в сервиза на Агри-М в Пловдив бе началото на специалната премиера на новия модел Scania Streamline в България. Обиколката продължава от 27 септември до 18 октомври, като представянето преминава през пет големи града на България – Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново и София, където ще бъде финалът.

  Показаните в Пловдив модели на Scania Streamline и Евро 6 са оборудвани с най-съвременните решения за ефективен и сигурен транспорт. Новото поколение камиони бе официално представено от шведския производител в края на март 2013 г. Scania Streamline e наименованието на камиони Scania, които са оптимизирани специално за нисък разход на гориво при транспорт на дълги разстояния. Постигнат е до 8% по-нисък разход на гориво благодарение на новите по-ефективни Евро 6 двигатели от второ поколение и на редица други подобрения. Новата Scania Streamline издига икономията на гориво до нови нива чрез усъвършенстване на аеродинамиката и подобряване режима на работа на Scania Opticruise.

   По отношение на новите полуремаркета LeciTrailer, в качеството си на официален дилър на марката, Агри-М започва съвместно сглобяване на полуремаркета с испанския производител, чийто официален вносител е Сертрък България. Първоначално шаситата ще се доставят от Испания, а Агри-М ще сглобява надстройките. Също така ще се занимава с продажбите и следпродажбеното обслужване. В сервиза на Агри-М вече са сглобени първите четири полуремаркета Multiрunto с тристранна щора. Те пристигат в България като готови комплекти и по този начин се намаляват разходите за транспорт. Специалисти на Агри-М са преминали курс на обучение в завода на LeciTrailer в Испания, осигурено е и инструментално оборудване за осъществяване на тази дейност. Мнението на г-н Алкалде е, че специалистите на Агри-М са се справили превъзходно със сглобяването на първите бройки, като амбицията на испанския производител е по този начин да се реализират минимум 100-150 ремаркета на българския пазар през 2014 година.

   Представените превозни средства бяха на разположение на гостите за провеждане на тест-драйв.

   Генерален спонсор на обиколката в България е Шел България. Петролната компания осигурява горивото за тестовете във всички градове. Официален партньор е и Volkswagen, като немската марка също предоставя за тестове автомобили от леката и лекотоварната си гама.

   За доброто настроение на гостите беше подготвено следобедно барбекю.
  

Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Съпруг и съпруга - един срещу друг в състезанието на Scania
Съпрузите Алберто Фонтанари и Ева Дел Марко се класираха за финалите на състезанието за шофьори на Скания в Италия, като Ева става единствената жена в страната, достигнала до решаващите етапи.
Българските шофьори могат да се състезават за чисто нова Scania
Всеки български шофьор на камион може да се включи в тазгодишното издание на надпреварата Scania Driver Competitions
Нов сервизен център на Ford Trucks отвори врати в Пловдив
На 19 април 2018 г. в Пловдив бе открит нов сервизен център на бранда Ford Trucks, чийто представител за региона е фирма „Агри-М“ ООД.
Агри-М взе участие в Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Агри-М взе участие в организирания от Техническия университет в Пловдив Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Възобновената сервизна база на Агри-М на бул."Васил-Априлов"166
НА 01.03.2017г. ОТВОРИ ВРАТИ ВЪЗОБНОВЕНАТА НИ СЕРВИЗНА БАЗА НА БУЛ.„ ВАСИЛ АПРИЛОВ“ 166 В ГР. ПЛОВДИВ.
Доставка на 4 броя самосвали Scania за фирма Ростер ООД
АГРИ-М достави 4 броя самосвали SCANIA G 410 CB8x4EHZ на фирма Ростер ООД.
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX на Боровец
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX се проведе на Боровец от 25.09 – 27.09.2015 г.
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
7.5.2015 г. 11:14:10
ISUZU възнамерява да достави на европейския пазар ограничен брой от специалната версия на модела D-MAX, 4х4 двойна кабина, "LIMITED EDITION".
Агри-М взе участие в 24-то издание на АГРА 2015
Агри-М взе участие в 24-то издание на Международната селскостопанска изложба АГРА 2015, която се проведе от 4 до 8 март 2015 г. в Пловдив.