Новини

Новини

Представяне на новата R-серия на Скания, пикапите ISUZU D-Max и лекотоварните камиони ISUZU N -Series

Представяне на новата R-серия на Скания, пикапите ISUZU D-Max и лекотоварните камиони ISUZU N -Series

7.11.2010 г. 5:53:00
За Агри-М, 6.11.2009 г. беше ден, изпълнен с вълнуващи събития. В този ден се състоя презентацията на новата R-серия на Скания, а също и официалното представяне на японската марка ISUZU пред настоящи и потенциални клиенти на фирмата.
„Качество във всеки детайл” – това е посланието, което носи новата R-серия на Скания. Различна, динамична и по-агресивна от всякога, тя създава нов стандарт в дизайна и технологията на камионите за транспорт на дълги разстояния.
Новият автоматизиран предавателен механизъм Scania Opticruise помага да се намали разхода на гориво и цялостните експлоатационни разходи. Смяната на скоростите е по-бърза и по-плавна, като предлага изключително удобство и контрол. Новата стратегия за преместване адаптира смяната на скоростите спрямо стила на шофиране, товара и наклона на пътя. За оптимизиране икономията на гориво и увеличаване на оперативната печалба, заедно с новия предавателен механизъм на Scania Opticruise, R-серията на Скания предлага и много възможности с подобрената аеродинамика, по-ниско предавателно число и внедряването на уникалната функция на Програма за подкрепа на водача (Driver Support). Клиентите имаха възможността лично да изпробват новата R-серия на Скания, като за целта беше осигурен тестов камион от новата R-серия.
Новата R-серия предлага също и уникални възможности за създаване на интериор, който отразява личния вкус и стил на клиента. Тя предлага изключително удобство за шофьора, ергономичност и комфорт.
Фокусът върху водача на камиона винаги е бил основен приоритет в Скания, а наградата за положените усилия е усмихнатото лице на шофьора и гордостта му, че управлява такова висококачествено превозно средство, каквото са камионите на Скания.
Презентацията на новата R-серия на Скания беше извършена с помощта на нашите партньори от Скания България.
Вниманието на гостите и клиентите на Агри-М беше привлечено не само от новата R-серия, но и от безспорните качества на атрактивните пикапи и лекотоварни автомобили с марката ISUZU. След като на Пловдивския международен есенен панаир през септември тази година се състоя официалното представяне на пикапите ISUZU D-Max и лекотоварните камиони ISUZU N -Series на българския пазар, сега те бяха представени и на настоящите и потенциални клиенти на Агри-М, които имаха възможността лично да тестват и да се уверят в предимствата на тези автомобили.
С двигатели 2,5л. и 3,0л., предлагащ по-бързо ускорение (10,7” 0-100km/h) и най-нисък разход на гориво (8,2 lt/100km) в своя клас, пикапа ISUZU D-Max е идеалния автомобил за всеки - бърз, комфортен, луксозен, ефективен, мощен, произвеждащ 163hp и въртящ момент 36,7 kg, а лекотоварните камиони ISUZU N SERIES с брутно тегло 3.5 – 7.5 тона предлагат по-големи възможности за товарене, по-добра маневреност, надеждност, повишена горивна икономичност, висока мощност и въртящ момент, широка гама от модели и голям избор на основно оборудване.
Всички клиенти и гости на събитието получиха каталози с техническите параметри на новата R-серия на Скания и на автомобилите с марката ISUZU, както и подробни разяснения от партньорите ни от Скания България и от нашите специалисти. Феновете на марката SCANIA имаха възможност да си закупят SCANIA аксесоари от специално подготвения за тази цел щанд.
Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Съпруг и съпруга - един срещу друг в състезанието на Scania
Съпрузите Алберто Фонтанари и Ева Дел Марко се класираха за финалите на състезанието за шофьори на Скания в Италия, като Ева става единствената жена в страната, достигнала до решаващите етапи.
Българските шофьори могат да се състезават за чисто нова Scania
Всеки български шофьор на камион може да се включи в тазгодишното издание на надпреварата Scania Driver Competitions
Нов сервизен център на Ford Trucks отвори врати в Пловдив
На 19 април 2018 г. в Пловдив бе открит нов сервизен център на бранда Ford Trucks, чийто представител за региона е фирма „Агри-М“ ООД.
Агри-М взе участие в Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Агри-М взе участие в организирания от Техническия университет в Пловдив Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Възобновената сервизна база на Агри-М на бул."Васил-Априлов"166
НА 01.03.2017г. ОТВОРИ ВРАТИ ВЪЗОБНОВЕНАТА НИ СЕРВИЗНА БАЗА НА БУЛ.„ ВАСИЛ АПРИЛОВ“ 166 В ГР. ПЛОВДИВ.
Доставка на 4 броя самосвали Scania за фирма Ростер ООД
АГРИ-М достави 4 броя самосвали SCANIA G 410 CB8x4EHZ на фирма Ростер ООД.
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX на Боровец
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX се проведе на Боровец от 25.09 – 27.09.2015 г.
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
7.5.2015 г. 11:14:10
ISUZU възнамерява да достави на европейския пазар ограничен брой от специалната версия на модела D-MAX, 4х4 двойна кабина, "LIMITED EDITION".
Агри-М взе участие в 24-то издание на АГРА 2015
Агри-М взе участие в 24-то издание на Международната селскостопанска изложба АГРА 2015, която се проведе от 4 до 8 март 2015 г. в Пловдив.