Новини

Новини

Агри-М участва на БАТА АГРО 2013

Агри-М участва на БАТА АГРО 2013

20.5.2013 г. 12:00:00

Агри-М взе участие в четвъртото издание на Международното специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО, което се проведе от 13 до 17 май 2013г. на летището в гр. Стара Загора. То е организирано от Българската асоциация на търговците на агротехника /БАТА/ и се проведе на 41 129 кв.м. изложбена площ, с участието на 193 фирми изложители. Това представлява 16% ръст в броя фирмите изложители и 65% ръст на изложбената площ спрямо данните от 2012 година, което потвърждава нарастващия интерес към изложението.

Агри-М участва в изложението като представител на марките ISUZU, SCANIA, STAS и DIRNA. Представени бяха два пикапа ISUZU D-Max, влекач SCANIA и самосвално полуремарке STAS, а също така и охладител за кабина Bycool R-evolution, произведен от испанския производител на климатици и охладители за превозни средства DIRNA.

Показаните пикапи ISUZU D-Max са съответно с двойна кабина с 4 врати и с удължена кабина , задвижване 4х4, луксозно ниво на оборудване и механична скоростна кутия. Оборудвани са с 2,5 литрови двигатели, Common rail, Turbo Intercooler с директно впръскване, Евро 5, с мощност 163 к.с. и въртящ момент 400 Nm, произведени от японската компания Исузу, която е производител  № 1 на дизелови двигатели в света.

Представеният влекач e произведен от водещия производител на тежки камиони и автобуси SCANIA, модел R500, 500 к.с. мотор, двигател отговарящ на екологичните норми за ЕВРО5, със средна спална кабина и хидравлика за самосвално полуремарке.

Влекачът беше в композиция със самосвално полуремарке STAS, подходящо за  транспортиране както на насипни товари: зърнени култури, пясък, трошен камък, инертни материали, така и на палети. Самосвалните полуремаркета STAS, изработени изцяло от алуминий, се отличават със своята стабилност, ниско собствено тегло, повишен полезен обем и дълъг период на експлоатация.

Електронният охладител за кабина BYCOOL R-EVOLUTION позволява да се шофира или релаксира в кабината при приятна температура. Той може да работи и при изключен двигател. BYCOOL е напълно екологичен. Изразходва единствено вода и не замърсява околната среда.

Представените от Агри-М автомобили се радваха на изключително голям интерес от страна на посетители и изложители с отличното си качество, високите си технически показатели и пригодността си за работа в отраслите на селското стопанство. 

Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Съпруг и съпруга - един срещу друг в състезанието на Scania
Съпрузите Алберто Фонтанари и Ева Дел Марко се класираха за финалите на състезанието за шофьори на Скания в Италия, като Ева става единствената жена в страната, достигнала до решаващите етапи.
Българските шофьори могат да се състезават за чисто нова Scania
Всеки български шофьор на камион може да се включи в тазгодишното издание на надпреварата Scania Driver Competitions
Нов сервизен център на Ford Trucks отвори врати в Пловдив
На 19 април 2018 г. в Пловдив бе открит нов сервизен център на бранда Ford Trucks, чийто представител за региона е фирма „Агри-М“ ООД.
Агри-М взе участие в Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Агри-М взе участие в организирания от Техническия университет в Пловдив Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Възобновената сервизна база на Агри-М на бул."Васил-Априлов"166
НА 01.03.2017г. ОТВОРИ ВРАТИ ВЪЗОБНОВЕНАТА НИ СЕРВИЗНА БАЗА НА БУЛ.„ ВАСИЛ АПРИЛОВ“ 166 В ГР. ПЛОВДИВ.
Доставка на 4 броя самосвали Scania за фирма Ростер ООД
АГРИ-М достави 4 броя самосвали SCANIA G 410 CB8x4EHZ на фирма Ростер ООД.
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX на Боровец
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX се проведе на Боровец от 25.09 – 27.09.2015 г.
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
7.5.2015 г. 11:14:10
ISUZU възнамерява да достави на европейския пазар ограничен брой от специалната версия на модела D-MAX, 4х4 двойна кабина, "LIMITED EDITION".
Агри-М взе участие в 24-то издание на АГРА 2015
Агри-М взе участие в 24-то издание на Международната селскостопанска изложба АГРА 2015, която се проведе от 4 до 8 март 2015 г. в Пловдив.