Блог

Блог

Двукратният национален шампион в Scania Driver Competitions разказва за състезанието [видео]

Двукратният национален шампион в Scania Driver Competitions разказва за състезанието [видео]

25.3.2019 г. 12:17:26

Йордан Симеонов, национален победител в състезанието Scania Driver Competitions през 2007-а и 2012 година, ще опита отново да стигне до финала в Швеция през май.

Той призова всички свои колеги – професионални шофьори на товарни автомобилии да не пропускат възможността да спечелят голямата награда от 100 000 евро за закупуване на нова Скания. Записването за националния кръг на състезанието е до 31-ви март.

Scania Driver Competitions 2019 дава възможност на всеки български шофьор на товарен автомобил да премери сили със своите колеги в категории като „Икономично шофиране”, „Проверка на техническата изправност”, „Подсигуряване на товари” и други. Също така, те ще демонстрират уменията си за маневриране в няколко различни дисциплини върху различни насилки.

„Когато за първи път участвах в Scania Driver Competitions – състезание за млади шофьори през 2007 г. имах едва няколко месеца опит зад волана. Националното състезание беше оспорвано. Надпреварата ми даде увереност и научих много за кратко време. Шофьорът все още е най-важният фактор автомобилът да се движи пълноценно“, казва Йордан Симеонов, национален победител в състезанието за 2007-а и 2012 година.

Тази година той ще кандидатства отново след две участия на финал, но вече като опитен водач с 15 години практика. От 2019 г. отпадат ограниченията във възрастта на участниците. Необходимо е те да притежават свидетелство категория C+E, карта за тахограф и валидна карта за квалификация на водач на МПС.

Желаещите могат да се запишат до 31 март 2019 г. на сайта на Скания България: www.scania.com/bg. Квалификациите за Scania Driver Competitions 2019 се извършват чрез теоретичен онлайн тест, или чрез данни за водача от портала на Scania за управление на автопарка (Fleet Management Services).

Успешно преминалите квалификационния етап ще се явят на националния кръг през април. Победителят от този кръг ще се състезава на финала в град Сьодертале, Швеция, на 25 май 2019 г. и ще се бори за наградата от 100 000 евро за закупуване на чисто нова Скания, от модел по избор и изработена по поръчка.

Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Scania L-серия вече със 7-литровия двигател.
Решението е подходящо за дистрибуция, сметосъбиране и строителство в натоварени градски райони.
Хибридният модел Scania L 320 получи наградата „Устойчив камион на годината“
В Италия хибридният камион Scania L 320 бе отличен с наградата „Устойчив камион на годината“ в категория дистрибуция. Това е четвъртата поредна победа на Скания и потвърждава нейното лидерство в прехода към устойчив транспорт.
Scania Road Show 2019 – Take CO2NTROL
На 5-ти ноември в базата на Агри М, Голямоконарско шосе, 4-ти километър се проведе заключителния етап на роуд шоуто на Скания „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“.
Сервизна кампания
Сервизна кампания
23.10.2019 г. 9:01:33
Промоционални цени на компоненти за система AdBlue