Блог

Блог

Свръхмощ за свръхтовари

Свръхмощ за свръхтовари

9.11.2018 г. 12:37:00
Първият тежкотоварен камион Скания S 730 8×4/4 току-що е доставен на полския превозвач на тежки и извънгабаритни товари „Стрихач“.

„Тази Скания S 730 към момента е най-мощният влекач в моята фирма“, казва собственикът Иренеуж Стрихач. „Избрах Скания, защото е лесна за управление, комфортна за водача, има нисък разход на гориво и не създава проблеми.“

„Стрихач“ използват Скания от 1989 г., когато са закупили първия си камион. Сега в автопарка им има 16 тежкотоварни камиона Скания. С тях фирмата извършва специализирани транспортни поръчки в цяла Европа с клиенти в Полша, Германия, Холандия, Белгия, Швеция и Чехия.

„От самото начало имаме скании“, казва Стрихач. „Първо извършвахме стандартен транспорт, а и по-късно се специализирахме в тежки и извънгабаритни товари. Превозваме самолети, резервоари, витла, тръби, кранове, строителни машини... изобщо, всичко, което може да се превози.“
Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Scania L-серия вече със 7-литровия двигател.
Решението е подходящо за дистрибуция, сметосъбиране и строителство в натоварени градски райони.
Хибридният модел Scania L 320 получи наградата „Устойчив камион на годината“
В Италия хибридният камион Scania L 320 бе отличен с наградата „Устойчив камион на годината“ в категория дистрибуция. Това е четвъртата поредна победа на Скания и потвърждава нейното лидерство в прехода към устойчив транспорт.
Scania Road Show 2019 – Take CO2NTROL
На 5-ти ноември в базата на Агри М, Голямоконарско шосе, 4-ти километър се проведе заключителния етап на роуд шоуто на Скания „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“.
Сервизна кампания
Сервизна кампания
23.10.2019 г. 9:01:33
Промоционални цени на компоненти за система AdBlue