Блог

Блог

Биогаз по най-оживения автобусен маршрут

Биогаз по най-оживения автобусен маршрут

8.10.2018 г. 19:41:00
В Рединг, Великобритания, Скания пуска в експлоатация 17 нови двуетажни автобуси с двигатели на биогаз.

Автобусите, с каросерията на Александър Денис, обслужват най-натоварената автобусна линия на Рединг – Пърпъл 17. Това е първата редовна автобусна линия във Великобритания, която може да транспортира двама пътника на инвалидни колички наведнъж.

„Радваме се, че успяхме да работим със Скания и Александър Денис, за да осигурим водеща висококачествена спецификация за тези градски автобуси“, казва Мартин Гилбърт, главен изпълнителен директор на „Автобуси Рединг“. „Те предоставят на потребителите съвременни и екологични пътувания, включително редица функции, които подпомагат пътуванията на клиентите, с най-новата дигитална свързаност и допълнителни функции за пътниците с инвалидни колички. “ допълва той.

Автобусите разполагат с две врати, една за качване и една за слизане, което намалява времето, прекарано на автобусните спирки. Те също така разполагат с 4G Wi-Fi, както и с USB точки за зареждане и куки за връхни дрехи и багаж на седалките.

„Скания е твърдо решена да премине към по-устойчиви транспортни системи”, коментира Марк Оливър, от Скания Великобритания. „При работа с биогаз, емисиите на въглероден двуокис от автобусите на Скания са намалени с до 84% в сравнение с обикновения дизел. Те също така са значително по-тихи, което ги прави идеален избор за работа в града.”
Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Scania L-серия вече със 7-литровия двигател.
Решението е подходящо за дистрибуция, сметосъбиране и строителство в натоварени градски райони.
Хибридният модел Scania L 320 получи наградата „Устойчив камион на годината“
В Италия хибридният камион Scania L 320 бе отличен с наградата „Устойчив камион на годината“ в категория дистрибуция. Това е четвъртата поредна победа на Скания и потвърждава нейното лидерство в прехода към устойчив транспорт.
Scania Road Show 2019 – Take CO2NTROL
На 5-ти ноември в базата на Агри М, Голямоконарско шосе, 4-ти километър се проведе заключителния етап на роуд шоуто на Скания „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“.
Сервизна кампания
Сервизна кампания
23.10.2019 г. 9:01:33
Промоционални цени на компоненти за система AdBlue