Блог

Блог

Предимства на пневматичната задна броня на полуремаркетата STAS

Предимства на пневматичната задна броня на полуремаркетата STAS

16.10.2019 г. 8:12:36
Често на шофьорите не се позволява да напускат камиона по време на товарене и разтоварване. Също така, в някои ситуации е много трудно да се разтоварва без да се причинят щети. В резултат на това, все повече операции стават напълно автоматизирани или се контролират от кабината, вместо да се извършват ръчно на самото ремарке.

Едно от тези действия е сгъването на бронята по време на разтоварването. Автоматичната сгъваема броня на STAS е „специализирана опция“, която се управлява от пневматичен цилиндър. Цилиндърът е вграден в здрав алуминиев корпус, откъдето бронята се издърпва нагоре чрез дебел стоманен кабел. Често в кабината се поставя бутон, който да управлява пневматичната броня, но по принцип това не е необходимо за превозните средства на STAS. Когато бронята е настроена на „automatic“, тя се вдига от момента, в който каросерията се наклони. Допълнително улеснение, защото така водачът дори не трябва да мисли за това действие. Като шофьор можете също да изберете да управлявате бронята отделно от накланянето, така че във всяка ситуация да може да се работи по удобен начин.

По този начин пневматично сгъваемата броня несъмнено допринася за по-лесното разтоварване и затова транспортирането да се превърне в удоволствие.
Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Scania L-серия вече със 7-литровия двигател.
Решението е подходящо за дистрибуция, сметосъбиране и строителство в натоварени градски райони.
Хибридният модел Scania L 320 получи наградата „Устойчив камион на годината“
В Италия хибридният камион Scania L 320 бе отличен с наградата „Устойчив камион на годината“ в категория дистрибуция. Това е четвъртата поредна победа на Скания и потвърждава нейното лидерство в прехода към устойчив транспорт.
Scania Road Show 2019 – Take CO2NTROL
На 5-ти ноември в базата на Агри М, Голямоконарско шосе, 4-ти километър се проведе заключителния етап на роуд шоуто на Скания „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“.
Сервизна кампания
Сервизна кампания
23.10.2019 г. 9:01:33
Промоционални цени на компоненти за система AdBlue