Блог

Блог

Ново търговско наименование на Scania S-серия

Ново търговско наименование на Scania S-серия

10.12.2019 г. 14:56:51
Scania преименува камионите си от S-серията. Вместо буквата S, следвана от актуалната мощност в конски сили, новото търговско наименование ще бъде конските сили, последвани от S, например 450 S или 730 S. Обърнатата последователност в наименованието се отнася само за спалните кабини с плосък под. Зад промяната се крие споразумение с Daimler AG, компанията- майка на Mercedes-Benz.

Настоящият начин на Скания за наименуване на  камионите чрез серията на кабината, последвана от мощността на двигателя, беше въведен през 2004 г. с въвеждането на PGR серията. Новото търговско наименование за S-серията, с обозначаване първо на конските сили, ще бъде въведено за камиони от S-серията, поръчвани отсега и не засяга други камиони.

„Извършвайки тази промяна, ние изпълняваме споразумение, което сме направили с Daimler“ казва Александър Власкамп, старши вицепрезидент и ръководител на Scania Trucks. „Стремежът ни е да защитим нашите марки и да открием защо Daimler, с тяхната дългогодишна история на леките автомобили от S-класа, имаше проблем с търговското наименование на S-серията. “


Сервизите на Агри М ООД в Пловдив ще продължат да обслужват клиенти
Агри М ще поддържа отворени двата си сервиза в Пловдив и остава в готовност да обслужва камиони, автобуси и ремаркета. Сервизите работят с нормалното си работно време от 8:00 до 17:00.
Scania L-серия вече със 7-литровия двигател.
Решението е подходящо за дистрибуция, сметосъбиране и строителство в натоварени градски райони.
Хибридният модел Scania L 320 получи наградата „Устойчив камион на годината“
В Италия хибридният камион Scania L 320 бе отличен с наградата „Устойчив камион на годината“ в категория дистрибуция. Това е четвъртата поредна победа на Скания и потвърждава нейното лидерство в прехода към устойчив транспорт.
Scania Road Show 2019 – Take CO2NTROL
На 5-ти ноември в базата на Агри М, Голямоконарско шосе, 4-ти километър се проведе заключителния етап на роуд шоуто на Скания „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“.
Сервизна кампания
Сервизна кампания
23.10.2019 г. 9:01:33
Промоционални цени на компоненти за система AdBlue