Сервизни услуги

В нашите сервизи вие ще получите пълната гама от сервизни услуги, извършени с висок професионализъм и във възможно най-кратък срок.

Ние сме подготвени да извършим всяка сервизна услуга, от която се нуждаете - обслужване, текущи и основни ремонти на двигатели, трансмисия, ходова част, електрооборудването. Предлагаме не само планови, но и експресни и “nonstop’ ремонти. Разполагаме с диагностични компютри и оригинален софтуер за установяване на всеки проблем на вашето превозно средство. Също така извършваме ремонт на тежко катастрофирали превозни средства, тенекеджийски и бояджийски услуги. В гамата на нашите услуги са и ремонт и зареждане на климатици, монтаж на охладители. А ако превозното средство е аварирало на пътя, ще ви окажем помощ на място във всеки момент на денонощието. В случай, че вашият автомобил, ремарке, цистерна са претърпели пътен инцидент, то ние ще ви окажем пълно съдействие, работейки в тясно сътрудничество със застрахователните компании.

С грижата за вашето превозно средство ще се заемат високо квалифицирани механици и инженери, преминали курс на обучение в Scania, Isuzu, MAN, Magyar, Knorr-Bremse, Wabco, Wielton, Schmitz Cargobull и др.Ние сме оторизиран сервиз на Скания - внедрихме и непрекъснато поддържаме критериите на Скания за качество съгласно DOS (Dealer Operating Standard).Като оторизиран сервиз на Исузу поддържаме висок стандарт на извършваните от нас услуги.

Станахме златен сервиз на WABCO в резултат на високото качество на сервизните услуги, които предлагаме.Признанието за добрата ни работа ни направи оторизиран сервиз на STAS (самосвални полуремаркета), Fliegl (бордови полуремаркета), Magyar (автоцистерни), LeciTrailer, Wielton, Schmitz Cargobull и Kögel (полуремаркета).В сервиза се обслужват и ремонтират също товарни автомобили MAN, оси BPW и SAF, спирачни системи Knorr-Bremse, WABCO и Haldex, падащи лифтове Dhollandia, охладители и климатични системи DIRNA.За допълнителна информация и записвания, може да се свържете с нас.Телефони: 032/ 90 99 90, 96 40 11

Факс: 032/ 90 99 77, 96 13 54 

E-mail: office@agri-m-bg.com, h.rodov@agri-m-bg.comРаботно време:

пон.-петък: 7:00 – 20:00;

събота: 8:00 – 15:00