Пикапи ISUZU D-MAX

модели
екстериор
интериор
двигатели
безопасност
брошура

ISUZU D-MAX - Многофункционален автомобил на годината 2018 на България!

ISUZU D-MAX е пикап от ново поколение, разработен на базата на три основни показателя: безопасност, икономия на гориво и грижа за околната среда. Той е идеалният автомобил за всеки шофьор - бърз, комфортен, луксозен, ефективен, мощен, произвеждащ 164 кс и въртящ момент 360 Nm.

Добре балансираните и симетрични пропорции на ISUZU D-MAX, в съчетание със специално проектираното окачване предлагат пълен контрол над колата и изключително високо ниво при возене, наподобяващи пътнически 4Х4. Шофирането по тесните градски пътища и паркирането вече не представляват проблем. Откакто ISUZU D-MAX е с най-малкия радиус на завиване в категорията си и отлично реагиращата кормилна уредба, вие получавате плавно движение, от които се нуждаете. Освен с 6-степенна ръчна скоростна кутия, ISUZU D-MAX се предлага и с автоматична скоростна кутия, която може да сменя предавки в зависимост от начина на шофиране, което води до по-икономично, меко и безопасно шофиране.

 
 двойна кабина удължена кабина  единична кабина


Предлагат се варианти с единична кабина /4х2 и 4х4/, удължена кабина /4х2 и 4х4/ и двойна кабина / 4х4/, а също така стандартно ниво на оборудване /Utility/ и 2 нива на луксозно оборудване / Gravity и Arena/. Оборудвани са с чисто нов дизелов двигател RZ4E-TC Hi-Power с обем 1,900 m3, Common rail,  директно впръскване, екологичност Евро 6, мощност 164 к.с. и въртящ момент 360 Nm. Разходът на гориво е намален до 7,0 л/ 100 км.Безспорните предимства и атрактивният дизайн превръщат ISUZU D-Max в изключителното превозно средство за „бягство” от ежедневния живот.