Полуремаркета FLIEGL

От създаването на немската фирма Fliegl през 1988 г. продуктите и́ имат за цел улесняване на карго транспорта. Натрупания опит и традициите в производството допринасят за високото качество на продуктите на Fliegl. Характерно за тях е висока стабилност, дългия експлоатационен срок, лесно обслужване както и безопасност и леснота при работа. Мотото на фирма Флигел е "Ремарке за всеки транспорт"

Продуктовата гама подбрана за България включва полуремаркета с тристранна шора, контейнеровози (контейнеровозни полуремаркета), Jumbo ремаркета, и три- и четири-осни платформи. Това не изключва и доставка на други продукти от производствената гама на фирма Fliegl.

Бордово полуремарке Fliegl с тристранна щора SDS 350
Полуремаркето с брезент на тристранна щора стандартно е оборудвано с оси SAF или BPW – 9 тона, въздушно окачване, EBS и дискови спирачки, носач за един брой резервна гума.
Шаси за превоз на контейнери
Полуремаркето стандартно е оборудвано с оси BPW – 9 тона, въздушно окачване, EBS и дискови спирачки. Изпълняват се за превоз на следните контейнери 1х20, 2х20, 1х30 и 1х40.
Полуремарке за превоз на строителни машини
Флигел предлага широка гама от полуремаркета за превоз на строителни машини – едноосни, многоосни, с ниска платформа. Те са много здрави, безопасни и с висока товароносимост. Обхваща се гама на товароносимост от 6 до 40 тона.