Сервизи и резервни части

Сервиз Агри-М е оторизиран сервиз на следните производители: Scania, Isuzu (лекотоварни автомобили и пикапи), STAS (самосвални полуремаркета), Fliegl (бордови полуремаркета), Magyar (автоцистерни), LeciTrailer, Wielton, Schmitz Cargobull и Kögel (полуремаркета). В сервиза се обслужват и ремонтират също товарни автомобили MAN, оси BPW и SAF, спирачни системи Knorr-Bremse, WABCO и Haldex. Отскоро се ремонтират и DAF, Iveco, Mercedes-Benz, Renault, Volvo.

Списъкът на извършваните услуги включва ТО, текущи и основни ремонти на двигатели, ремонти по трансмисията (съединители, предавателни кутии, валове и шарнири, главно предаване и диференциал), по ходовата част и по електрооборудването. Също така тенекеджийски и бояджийски услуги, ремонт и пълнене на климатици, монтаж на охладители, ремонт на тежко катастрофирали превозни средства.

Сервизът предлага помощ при аварии 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, както и експресни и „nonstop“ ремонти.

Пунктът за периодични технически прегледи е от категория V и извършва технически прегледи и проверка на техническата изправност на ППС ЕХ II, EX III, FL, AT, OT, превозващи определени опасни товари – ADR. Сервизът също монтира и проверява тахографи (аналогови и дигитални).

Оборудването включва спирачен стенд, стенд за геометрия, стенд за проверка на хлабините в ходовата част на товарните автомобили, диагностични компютри и оригинален софтуер за диагностика на Scania, MAN, Isuzu, WABCO, Haldex, Knorr-Bremse, четириколонен подемник за товарни автомобили.

Във фирмата работят високо квалифицирани служители, преминали курс на обучение в Scania, MAN, Isuzu, Magyar, Knorr-Bremse, Wabco , Wielton, Schmitz Cargobull и др.

Разполагаме с магазин за резервни части, в който се предлага пълна гама от оригинални резервни части и аксесоари за Scania, ISUZU, MAN, STAS, BPW, SAF, Knorr-Bremse, WABCO и Haldex.

Сервиз Агри-М има сключени договори със следните застрахователни компании: Български имоти, Булстрад, Алианц България и Олимпик.

Високото качество на организация, обслужване и управление е потвърдено със сертификат за качество по ISO 9001 : 2008. Системата за управление на качеството е разработена и внедрена още през 2002 г., а през 2006 г. сервиз „Агри-М” покри критериите на Scania за качество съгласно DOS (Dealer Operating Standard).

За допълнителна информация и записвания, може да се свържете с нас.

тел.: 032/90 99 88, 90 99 90
факс: 032/90 99 77

Работно време:
пон.-петък: 8:00 – 19:00;
събота: 8:00 – 13:00   

service service service