Blog

Blog

Двукратният национален шампион в Scania Driver Competitions разказва за състезанието [видео]

Двукратният национален шампион в Scania Driver Competitions разказва за състезанието [видео]

3/25/2019 12:17:26 PM

Йордан Симеонов, национален победител в състезанието Scania Driver Competitions през 2007-а и 2012 година, ще опита отново да стигне до финала в Швеция през май.

Той призова всички свои колеги – професионални шофьори на товарни автомобилии да не пропускат възможността да спечелят голямата награда от 100 000 евро за закупуване на нова Скания. Записването за националния кръг на състезанието е до 31-ви март.

Scania Driver Competitions 2019 дава възможност на всеки български шофьор на товарен автомобил да премери сили със своите колеги в категории като „Икономично шофиране”, „Проверка на техническата изправност”, „Подсигуряване на товари” и други. Също така, те ще демонстрират уменията си за маневриране в няколко различни дисциплини върху различни насилки.

„Когато за първи път участвах в Scania Driver Competitions – състезание за млади шофьори през 2007 г. имах едва няколко месеца опит зад волана. Националното състезание беше оспорвано. Надпреварата ми даде увереност и научих много за кратко време. Шофьорът все още е най-важният фактор автомобилът да се движи пълноценно“, казва Йордан Симеонов, национален победител в състезанието за 2007-а и 2012 година.

Агри-М
How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

Тази година той ще кандидатства отново след две участия на финал, но вече като опитен водач с 15 години практика. От 2019 г. отпадат ограниченията във възрастта на участниците. Необходимо е те да притежават свидетелство категория C+E, карта за тахограф и валидна карта за квалификация на водач на МПС.

Желаещите могат да се запишат до 31 март 2019 г. на сайта на Скания България: www.scania.com/bg. Квалификациите за Scania Driver Competitions 2019 се извършват чрез теоретичен онлайн тест, или чрез данни за водача от портала на Scania за управление на автопарка (Fleet Management Services).

Успешно преминалите квалификационния етап ще се явят на националния кръг през април. Победителят от този кръг ще се състезава на финала в град Сьодертале, Швеция, на 25 май 2019 г. и ще се бори за наградата от 100 000 евро за закупуване на чисто нова Скания, от модел по избор и изработена по поръчка.

Scania организира Ден на климата
Денят на климата ще се проведе на 20 септември 2019 г. На този ден работата в централния офис на Scania, както и във всички производствени бази и местни структури на Scania по целия свят, ще спре за 1 час. В този час служителите ще научат повече за изменението на климата и компанията ще се възползва от техните идеи за това, как могат да се намалят още повече емисиите на CO2.
Ултра къс камион Scania за Холандия
Холандският превозвач Венъс Контейнърс наскоро пусна в експлоатация новия си камион Scania G 370 6 × 2. Отличителната черта на този камион е ултра късия радиус на завиване, благодарение на междуосието от 3,15 метра.
Как работят ремаркетата с подвижен под [видео]
В ремаркетата с подвижен под, инженерите на STAS са съчетали практичното с приятното. С тях е лесно да превозваш както насипни товари, така и опаковани стоки.
Лятна промоция за части за ремаркета
Възползвайте се от нашите промоционални цени сега!