Новини

Новини

Представяне на новата Scania Streamline с двигател Евро 6 и новите полуремаркета LeciTrailer

Представяне на новата Scania Streamline с двигател Евро 6 и новите полуремаркета LeciTrailer

30.9.2013 г. 14:27:00

   На 27.09.2013 г. се състоя официалното представяне на новата SCANIA STREAMLINE с двигател ЕВРО 6 и новите полуремаркета LECITRAILER.

  Събитието събра в сервизната база на Агри-М настоящи и потенциални клиенти и фенове на марката Scania. Те бяха приветствани от управителя на Агри-М,  г-н Борислав Портев, а също и от г-жа Линда Багерова, търговски директор на Скания България, която представи накратко новите модели и подчерта важността на навременните и гъвкави решения, предоставени от Scania. Кратка реч произнесе и г-н Карлос Мартинес Алкалде, представител на испанската фирма LeciTrailer, която е един от водещите производители в Европа на ремаркета и полуремаркета. По време на събитието най-новите технологии бяха съчетани с изкуството, защото пет внушителни картини на пловдивския художник Мишо Лалов бяха изложени върху страничните щори на новите полуремаркета LeciTrailer.

   Събитието на 27 септември в сервиза на Агри-М в Пловдив бе началото на специалната премиера на новия модел Scania Streamline в България. Обиколката продължава от 27 септември до 18 октомври, като представянето преминава през пет големи града на България – Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново и София, където ще бъде финалът.

  Показаните в Пловдив модели на Scania Streamline и Евро 6 са оборудвани с най-съвременните решения за ефективен и сигурен транспорт. Новото поколение камиони бе официално представено от шведския производител в края на март 2013 г. Scania Streamline e наименованието на камиони Scania, които са оптимизирани специално за нисък разход на гориво при транспорт на дълги разстояния. Постигнат е до 8% по-нисък разход на гориво благодарение на новите по-ефективни Евро 6 двигатели от второ поколение и на редица други подобрения. Новата Scania Streamline издига икономията на гориво до нови нива чрез усъвършенстване на аеродинамиката и подобряване режима на работа на Scania Opticruise.

   По отношение на новите полуремаркета LeciTrailer, в качеството си на официален дилър на марката, Агри-М започва съвместно сглобяване на полуремаркета с испанския производител, чийто официален вносител е Сертрък България. Първоначално шаситата ще се доставят от Испания, а Агри-М ще сглобява надстройките. Също така ще се занимава с продажбите и следпродажбеното обслужване. В сервиза на Агри-М вече са сглобени първите четири полуремаркета Multiрunto с тристранна щора. Те пристигат в България като готови комплекти и по този начин се намаляват разходите за транспорт. Специалисти на Агри-М са преминали курс на обучение в завода на LeciTrailer в Испания, осигурено е и инструментално оборудване за осъществяване на тази дейност. Мнението на г-н Алкалде е, че специалистите на Агри-М са се справили превъзходно със сглобяването на първите бройки, като амбицията на испанския производител е по този начин да се реализират минимум 100-150 ремаркета на българския пазар през 2014 година.

   Представените превозни средства бяха на разположение на гостите за провеждане на тест-драйв.

   Генерален спонсор на обиколката в България е Шел България. Петролната компания осигурява горивото за тестовете във всички градове. Официален партньор е и Volkswagen, като немската марка също предоставя за тестове автомобили от леката и лекотоварната си гама.

   За доброто настроение на гостите беше подготвено следобедно барбекю.
  

Българските шофьори могат да се състезават за чисто нова Scania
Всеки български шофьор на камион може да се включи в тазгодишното издание на надпреварата Scania Driver Competitions
Нов сервизен център на Ford Trucks отвори врати в Пловдив
На 19 април 2018 г. в Пловдив бе открит нов сервизен център на бранда Ford Trucks, чийто представител за региона е фирма „Агри-М“ ООД.
Агри-М взе участие в Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Агри-М взе участие в организирания от Техническия университет в Пловдив Ден на специалността „Транспортна техника и технологии“
Възобновената сервизна база на Агри-М на бул."Васил-Априлов"166
НА 01.03.2017г. ОТВОРИ ВРАТИ ВЪЗОБНОВЕНАТА НИ СЕРВИЗНА БАЗА НА БУЛ.„ ВАСИЛ АПРИЛОВ“ 166 В ГР. ПЛОВДИВ.
Доставка на 4 броя самосвали Scania за фирма Ростер ООД
АГРИ-М достави 4 броя самосвали SCANIA G 410 CB8x4EHZ на фирма Ростер ООД.
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX на Боровец
Представяне на пикапите Isuzu D-MAX се проведе на Боровец от 25.09 – 27.09.2015 г.
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
ISUZU D-MAX LIMITED EDITION
7.5.2015 г. 11:14:10
ISUZU възнамерява да достави на европейския пазар ограничен брой от специалната версия на модела D-MAX, 4х4 двойна кабина, "LIMITED EDITION".
Агри-М взе участие в 24-то издание на АГРА 2015
Агри-М взе участие в 24-то издание на Международната селскостопанска изложба АГРА 2015, която се проведе от 4 до 8 март 2015 г. в Пловдив.
Агри М достави 2 нови влекача Scania Streamline с двигатели EURO 6 на фирма Томекс Транс ЕООД
През месец февруари 2014 година Агри М ООД достави на фирма Томекс Транс ЕООД 2 нови влекача Скания модел R450, с второ поколение двигатели Scania, покриващи екологичните норми за EURO 6.
Агри-М достави 6 нови влекача Scania Streamline на фирма Викизар ООД
През месец януари 2014 година Агри-М ООД, която е оторизиран дилър на Скания за Централна южна България, достави 5 от общо 6 нови влекача Скания модел R440 EEV за фирма Викизар ООД.