Блог

Блог

LeciTrailer дава 10 години гаранция срещу корозия на ремаркетата

LeciTrailer дава 10 години гаранция срещу корозия на ремаркетата

19.4.2019 г. 12:41:38
Всички шасита на полуремаркетата LeciTrailer вече се предлагат с 10-годишна гаранция срещу корозия, благодарение на новата технология, въведена от компанията. Антикорозионното покритие позволява шасито да се тонира в цвят по избор на купувача и гарантира дълъг живот на полуремаркето и съответно – по-висока цена на пазара втора ръка.

LeciTrailer инвестира 14 милиона евро в изграждането на най-голямата в Европа технологична линия за антикорозионна обработка на шасита. Тя включва вани за потапяне с общ капацитет 210 000 литра и е разположена в промишлено хале с площ от 10 000 кв. м.

Технологията на боядисване, наречена KTL, включва пълно потапяне на шаситата в електролитна среда и нанасяне на електронно покритие чрез катодна електрофореза с нанотехнологично преобразуване. Тази прецизна технология от последно поколение осигурява покривен слой KTL с дебелина 50 микрона, равномерно нанесен върху цялата повърхност на шасито. Нанотехнологичното преобразуване осигурява напълно равномерно покритие, което достига до всяко ъгълче на рамата, осигурявайки максимална корозионна защита.

Ръководителите на LeciTrailer подчертават, че това е „най-добрата защита за шаси на пазара” и същевременно технологията е много по-щадяща околната среда, отколкото останалите методи на боядисване.

Линията разполага с 10 вани, в които могат да се потапят части с размери до 14 х 2,6 х 2,8 метра и максимално тегло от 5 тона. Времето за обработка, протичащо от първата до последната вана, е 30 минути. На всеки 15 минути излиза по едно шаси с готово антикорозионно покритие.

Готовият продукт притежава очевидни естетически предимства. За разлика от поцинкованите шасита, чието покритие е само в един цвят и което се уврежда с времето, катодната електрофореза позволява рамата да се боядисва в цвят по поръчка, а покритието има 10-годишна гаранция срещу надупчване.
Scania организира Ден на климата
Денят на климата ще се проведе на 20 септември 2019 г. На този ден работата в централния офис на Scania, както и във всички производствени бази и местни структури на Scania по целия свят, ще спре за 1 час. В този час служителите ще научат повече за изменението на климата и компанията ще се възползва от техните идеи за това как могат да се намалят емисиите на CO2.
Ултра къс камион Scania за Холандия
Холандският превозвач Венъс Контейнърс наскоро пусна в експлоатация новия си камион Scania G 370 6 × 2. Отличителната черта на този камион е ултра късия радиус на завиване, благодарение на междуосието от 3,15 метра.
Как работят ремаркетата с подвижен под
В ремаркетата с подвижен под, инженерите на STAS са съчетали практичното с приятното. С тях е лесно да превозваш както насипни товари, така и опаковани стоки.
Лятна промоция за части за ремаркета
Възползвайте се от нашите промоционални цени сега!