Блог

Блог

12 камиона Scania популяризират забележителности от България

12 камиона Scania популяризират забележителности от България

26.11.2018 г. 15:26:00
Собственик на транспортна фирма с 12 влекача Scania в автопарка си, поде интересна инициатива – да превърне товарните композиции в подвижни билбордове, които да популяризират забележителности от България по пътищата из Европа.

Владислав Ангелов e собственик и президент на фирмата DESY Sp. z o.o., която е базирана във Варшава и има две подразделения в България. Той е решил да използва камионите си за реклама на страната като туристическа дестинация.

Вратите и брезентовите щори на полуремаркетата Wielton са изцяло покрити с висококачествени фотоизображения на природни и архитектурни забележителности като Белоградчишките скали, Седемте рилски езера, Стария град на Пловдив и др.

Внушителните влекачи Scania, от серията R, придават още по-авторитетно излъчване на брандираните товарни композиции. Фотографиите се допълват от официалните лого и мото на българския туризъм. Фирмата поема разходите по брандирането на камионите, а Министерството на туризма помага инициативата да се осъществи, съобщи БНР.

„Ние сме го видели тука, в Полша - правят промоции по подобен начин на тяхното Министерство на икономиката... Както знаете, ние имаме доста силен автомобилен парк, който пътува из цяла Европа и нашите потенциални туристи са обикновено от Европа, затова е хубаво да се използва един вид бизнес, който може съвсем естествено да помага на други и по този начин да популяризираме и България като туристическа дестинация с природни и исторически паметници, с места, които са малко известни на широката публика в Европа...“, разказа Владислав Ангелов пред радиото.

Снимки: БНРСпециални цени на части за климатична система Лято 2019
Спестете сега със специалните цени на Скания!
LeciTrailer дава 10 години гаранция срещу корозия на ремаркетата
Антикорозионното покритие позволява шасито да се тонира в цвят по избор на купувача и гарантира дълъг живот на полуремаркето и съответно – по-висока цена на пазара втора ръка.
Компактен автокран „взима“ тесни завои
Ултра-късата Скания S520 8×2/*6 е четириосна конфигурация с три управляеми оси, пригодена да маневрира в тесни промишлени пространства.
Двукратният национален шампион в Scania Driver Competitions разказва за състезанието [видео]
Йордан Симеонов, национален победител в състезанието Scania Driver Competitions през 2007-а и 2012 година, ще опита отново да стигне до финала в Швеция през май 2019 г.
Новото поколение Скания сваля драстично разходите за гориво
Подобрението на горивната ефективност на автопарка носи на Skaraslättens икономии от над 300 000 евро годишно.
Тестват автономна Scania в Западна Австралия
Международният гигант „Рио Тинто“ тества автономна транспортна система от ново поколение, разработена от Скания, в своите солни мини в Дампиър, Западна Австралия.
Как работят ремаркетата с подвижен под [видео]
В ремаркетата с подвижен под, инженерите на STAS са съчетали практичното с приятното. С тях е лесно да превозваш както насипни товари, така и опаковани стоки.
Scania влиза в консорциум за втечнен био метан
Международният консорциум BioLNG EuroNet, в който членуват Scania, Iveco, Shell, Disa и Osomo, обяви плановете си да развие пътния транспорт, базиран на втечнен природен газ (ВПГ), чрез изграждането в Европа на инфраструктура, която да разшири разпространението на този вид гориво.
Дори опитните водачи се нуждаят от обучение
Водачите на финландския горски превозвач Пуукульетус Весала са добре познати с отличните си постижения в пестенето на гориво. Въпреки това, компанията решила да използва инструкторите на Скания Финландия за обучение на водачи.