Блог

Блог

12 камиона Scania популяризират забележителности от България

12 камиона Scania популяризират забележителности от България

26.11.2018 г. 15:26:00
Собственик на транспортна фирма с 12 влекача Scania в автопарка си, поде интересна инициатива – да превърне товарните композиции в подвижни билбордове, които да популяризират забележителности от България по пътищата из Европа.

Владислав Ангелов e собственик и президент на фирмата DESY Sp. z o.o., която е базирана във Варшава и има две подразделения в България. Той е решил да използва камионите си за реклама на страната като туристическа дестинация.

Вратите и брезентовите щори на полуремаркетата Wielton са изцяло покрити с висококачествени фотоизображения на природни и архитектурни забележителности като Белоградчишките скали, Седемте рилски езера, Стария град на Пловдив и др.

Внушителните влекачи Scania, от серията R, придават още по-авторитетно излъчване на брандираните товарни композиции. Фотографиите се допълват от официалните лого и мото на българския туризъм. Фирмата поема разходите по брандирането на камионите, а Министерството на туризма помага инициативата да се осъществи, съобщи БНР.

„Ние сме го видели тука, в Полша - правят промоции по подобен начин на тяхното Министерство на икономиката... Както знаете, ние имаме доста силен автомобилен парк, който пътува из цяла Европа и нашите потенциални туристи са обикновено от Европа, затова е хубаво да се използва един вид бизнес, който може съвсем естествено да помага на други и по този начин да популяризираме и България като туристическа дестинация с природни и исторически паметници, с места, които са малко известни на широката публика в Европа...“, разказа Владислав Ангелов пред радиото.

Снимки: БНРХибридният модел Scania L 320 получи наградата „Устойчив камион на годината“
В Италия хибридният камион Scania L 320 бе отличен с наградата „Устойчив камион на годината“ в категория дистрибуция. Това е четвъртата поредна победа на Скания и потвърждава нейното лидерство в прехода към устойчив транспорт.
Scania Road Show 2019 – Take CO2NTROL
На 5-ти ноември в базата на Агри М, Голямоконарско шосе, 4-ти километър се проведе заключителния етап на роуд шоуто на Скания „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“.
Сервизна кампания
Сервизна кампания
23.10.2019 г. 9:01:33
Промоционални цени на компоненти за система AdBlue
По едно засадено дърво за всяко продадено превозно средство
От 2013 г. Scania Ibérica засажда по едно дърво за всяко превозно средство, продадено в Испания и Португалия. „Гората на Скания”, близо до испанската столица, сега има повече от 20 000 дървета.
Есенна сервизна кампания
Промоционални цени на въздушни възглавници
Интелигентни тахографи. Какво трябва да знаете за тях?
През юни 2019 г. влезе в сила нов закон на ЕС за въвеждане на интелигентни тахографи. Какво означава това за вашия бизнес?
Стая на бъдещето: за визии, идеи и концепции, които оформят утрешния свят на транспорта
Скания създава виртуално пространство, където собствените ú експерти ще се срещат и обменят идеи относно тенденции и визии с външни лица като изследователи, футуристи, видеографи и писатели.