Блог

Блог

Свръхмощ за свръхтовари

Свръхмощ за свръхтовари

9.11.2018 г. 12:37:00
Първият тежкотоварен камион Скания S 730 8×4/4 току-що е доставен на полския превозвач на тежки и извънгабаритни товари „Стрихач“.

„Тази Скания S 730 към момента е най-мощният влекач в моята фирма“, казва собственикът Иренеуж Стрихач. „Избрах Скания, защото е лесна за управление, комфортна за водача, има нисък разход на гориво и не създава проблеми.“

„Стрихач“ използват Скания от 1989 г., когато са закупили първия си камион. Сега в автопарка им има 16 тежкотоварни камиона Скания. С тях фирмата извършва специализирани транспортни поръчки в цяла Европа с клиенти в Полша, Германия, Холандия, Белгия, Швеция и Чехия.

„От самото начало имаме скании“, казва Стрихач. „Първо извършвахме стандартен транспорт, а и по-късно се специализирахме в тежки и извънгабаритни товари. Превозваме самолети, резервоари, витла, тръби, кранове, строителни машини... изобщо, всичко, което може да се превози.“
Хибридният модел Scania L 320 получи наградата „Устойчив камион на годината“
В Италия хибридният камион Scania L 320 бе отличен с наградата „Устойчив камион на годината“ в категория дистрибуция. Това е четвъртата поредна победа на Скания и потвърждава нейното лидерство в прехода към устойчив транспорт.
Scania Road Show 2019 – Take CO2NTROL
На 5-ти ноември в базата на Агри М, Голямоконарско шосе, 4-ти километър се проведе заключителния етап на роуд шоуто на Скания „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“.
Сервизна кампания
Сервизна кампания
23.10.2019 г. 9:01:33
Промоционални цени на компоненти за система AdBlue
По едно засадено дърво за всяко продадено превозно средство
От 2013 г. Scania Ibérica засажда по едно дърво за всяко превозно средство, продадено в Испания и Португалия. „Гората на Скания”, близо до испанската столица, сега има повече от 20 000 дървета.
Есенна сервизна кампания
Промоционални цени на въздушни възглавници
Интелигентни тахографи. Какво трябва да знаете за тях?
През юни 2019 г. влезе в сила нов закон на ЕС за въвеждане на интелигентни тахографи. Какво означава това за вашия бизнес?
Стая на бъдещето: за визии, идеи и концепции, които оформят утрешния свят на транспорта
Скания създава виртуално пространство, където собствените ú експерти ще се срещат и обменят идеи относно тенденции и визии с външни лица като изследователи, футуристи, видеографи и писатели.