Блог

Блог

Ултра къс камион Scania за Холандия

Ултра къс камион Scania за Холандия

6.8.2019 г. 8:16:45
Холандският превозвач Венъс Контейнърс наскоро пусна в експлоатация новия си камион Scania G 370 6 × 2. Отличителната черта на този камион е ултра късия радиус на завиване, благодарение на междуосието от 3,15 метра.

Венъс Контейнърс използва триосния камион за доставяне и събиране на 10-кубикови контейнери за отпадъци в района на Маарсен. С ремарке могат да бъдат превозвани още четири контейнера при общ товар от 50 тона.

Това, че Венъс Контейнърс са избрали Скания е свързано с предпочитанията на шофьорите. „Добрите шофьори са рядкост и няколко от тях предпочитат Скания. Ако те искат Скания, няма причина да не се съобразим с това. Те са квалифицирани и знаят какво работи най-добре”казва собственикът Робърт Тамър.

Без компромиси по отношение на маневреността
Компанията се е нуждаела от триосен автомобил за по-тежката работа с контейнерите, когато било забранено на 15-годишния им камион Евро 3 да влезе в град Утрехт. „Но ние не искахме да правим компромиси с маневреността. Заедно с дилъра монтирахме всички необходими компоненти на тази къса база. Резултатът е камион със същите характеристики като двуосен автомобил, съответстващ на наредбите. С този камион можем да пренасяме 10-кубиков контейнер, пълен с пясък. "

Тъй като камионът е малко по-тежък, Тамър е предпочел G-кабина. „Освен допълнителното пространство за шофьора, G-кабината също изглежда по-добре. Поръчахме го с плосък покрив заради ниско висящите клони. По-късно разбрах, че по-ниската височина е ограничена от светлините на покрива. Но това е нашата търговска марка и тя отличава всички наши камиони.

Подсилена броня за допълнителна защита
Автомобилът има множество екстри по предложение на шофьорите на Венъс Контейнърс. Подсилената броня, която е издадена напред с допълнителни четири сантиметра, осигурява малко по-голяма защита за решетката и предните фарове. Тя е оборудвана с предна камера за допълнителна безопасност при шофиране в градовете, но има и камера директно над скобата на теглича.

Тамър счита за обнадеждаващи първите резултати относно горивото: „Виждам от седмичните отчети на Scania Fleet Management, че камионът работи още по-икономично от автомобилите 4 × 2, които започнахме да използваме миналата година. Можете да видите колко бързо новостите напредват. "


Как работят ремаркетата с подвижен под
В ремаркетата с подвижен под, инженерите на STAS са съчетали практичното с приятното. С тях е лесно да превозваш както насипни товари, така и опаковани стоки.
Лятна промоция за части за ремаркета
Възползвайте се от нашите промоционални цени сега!
Устойчиво мислене по отношение на облеклото за шофьори на камиони
В Скания, не само камионите, но и всички продукти се разработват с голямо старание. Гордото наследство и ценностите са неща, които блестят от самото начало. Процесът на проектиране е добре дефиниран и няма значение дали сте дизайнер на нов камион, тениска или нещо друго, процесът на разработване на продуктите е задълбочен и изчерпателен.
Специални цени на части за климатична система Лято 2019
Спестете сега със специалните цени на Скания!
LeciTrailer дава 10 години гаранция срещу корозия на ремаркетата
Антикорозионното покритие позволява шасито да се тонира в цвят по избор на купувача и гарантира дълъг живот на полуремаркето и съответно – по-висока цена на пазара втора ръка.
Компактен автокран „взима“ тесни завои
Ултра-късата Скания S520 8×2/*6 е четириосна конфигурация с три управляеми оси, пригодена да маневрира в тесни промишлени пространства.