Блог

Блог

По едно засадено дърво за всяко продадено превозно средство

По едно засадено дърво за всяко продадено превозно средство

11.10.2019 г. 9:33:09
От 2013 г. Scania Ibérica засажда по едно дърво за всяко превозно средство, продадено в Испания и Португалия. „Гората на Скания”, близо до испанската столица, сега има повече от 20 000 дървета / бор, дъб, кипарис и бадеми /.

„Целта на Scania е да ръководи прехода към устойчив транспорт. Проектът „Гората на Скания” осъществява този ангажимент към нашите клиенти и обществото “, казва Даниел Гонсалес Торес, мениджър маркетинг и комуникации в Scania Ibérica.

Всеки клиент получава сертификат, потвърждаващ приноса му към този проект. Досега са абсорбирани повече от 23 000 тона въглерод чрез проекта за засаждане на дървета.

Тази инициатива е продължена до 2023 г. Дотогава в „Гората на Скания” ще има близо 45 000 дървета.
Хибридният модел Scania L 320 получи наградата „Устойчив камион на годината“
В Италия хибридният камион Scania L 320 бе отличен с наградата „Устойчив камион на годината“ в категория дистрибуция. Това е четвъртата поредна победа на Скания и потвърждава нейното лидерство в прехода към устойчив транспорт.
Scania Road Show 2019 – Take CO2NTROL
На 5-ти ноември в базата на Агри М, Голямоконарско шосе, 4-ти километър се проведе заключителния етап на роуд шоуто на Скания „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“.
Сервизна кампания
Сервизна кампания
23.10.2019 г. 9:01:33
Промоционални цени на компоненти за система AdBlue
Есенна сервизна кампания
Промоционални цени на въздушни възглавници
Интелигентни тахографи. Какво трябва да знаете за тях?
През юни 2019 г. влезе в сила нов закон на ЕС за въвеждане на интелигентни тахографи. Какво означава това за вашия бизнес?
Стая на бъдещето: за визии, идеи и концепции, които оформят утрешния свят на транспорта
Скания създава виртуално пространство, където собствените ú експерти ще се срещат и обменят идеи относно тенденции и визии с външни лица като изследователи, футуристи, видеографи и писатели.